Klarna Julkampanj
- Köp nu, betala i februari 

Mer jul och mindre stress

Nu kan du som sköter julklappsjakten på nätet, skjuta på betalningen till i slutet av februari. I butiker som erbjuder Klarna Julkampanj kan du handla i november, december och januari – och betala i slutet av februari till 0% ränta*. Leta efter Klarna Julkampanj hos dina favoritbutiker.

Hur funkar det?

Du handlar hos valfri butik som erbjuder Klarnas julkampanj under november, december och januari. I mitten av februari skickar vi ut en faktura till dig som du betalar i slutet av månaden. På fakturan samlas alla dina köp du gjort med Klarna Julkampanj. Har du gjort några andra tidigare köp med Klarna Konto så samlas även dessa köp. Du betalar endast 29 kr per köptillfälle, inga andra kostnader tillkommer för det du handlat med Klarnas Julkampanj.

Kampanjens upplägg

Endast en uppläggningsavgift på 29 kr per köptillfälle tillkommer.

*Effektivränta vid köp om 5000 kr, 29 kr i uppläggningsavgift, 0 % ränta och betalning efter 4 månader är 1,75 %. Din totalkostnad blir alltså 5029 kr.

Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket kan innebära att Klarna inhämtar en kreditupplysning. Du får i sådana fall en kopia av kreditupplysningen hemskickat till dig.