Leverans 

Gameday levererar bara inom Sverige.

När en beställning kommit in till oss ser vi till att den skickas med Postnord eller DHL inom 24 timmar på helgfria vardagar. Det tar vanligtvis 1-3 dagar för leveranserna att nå utlämningsstället inom Sverige.

I det fall en vara inte kan levereras inom avtalad tid kommer vi att meddela er detta utan onödigt dröjsmål. Vi kommer att informera om anledningen till förseningen samt ett nytt datum för leverans. I händelse av en sådan försening erbjuds kunden att häva köpet utan att åläggas några kostnader.

Om du vill returnera en vara så skicka den till Gameday AB, Fredsforsstigen 22-24, 16866 BROMMA.  Fyll bara i blanketten som medföljer och lägg med den i paketet tillbaka. Vi har skrivit ut en adresslapp som du kan klippa ut och fästa på paketet tillsammans med porto. Tänk på att du som kund ansvarar för att paketet når oss - spara kvittot som visar att du har lämnat in paketet. Alla plagg och produkter ska skickas i sina originalförpackningar om de kom i sådana. 
Vid ångrat köp står konsumenten för returfrakten, vid reklamation eller byte står Gameday för frakten. 

Om kunden inte hämtat ut ett levererat och aviserat paket utan att ha åberopat ångerrätten till Gamedays kundtjänst, via telefon eller e-mail, så debiteras frakt- och hanteringskostnader på 150 SEK. 

Betalning

Alla beställningar görs via gameday.se. Du kommer att få en orderbekräftelse skickad till din mail som bekräftar ditt köp. Titta alltid igenom den och kontrollera att den stämmer med dina önskemål.

Alla priser är angivna i svenska kronor och inkluderar moms (25%). Gameday reserverar sig mot eventuella feltryck och slutförsäljningar. Kampanj- och reapriser kan vara tidsbegränsade och gäller i sådana fall endast tills kampanjen bryts. Fraktavgift på 49 SEK tillkommer på alla ordrar under 1000 SEK och redovisas som en kostnad i din varukorg samt i kassan.
Eventuella kostnader för delbetalning och kampanjer tillkommer då dessa alternativ valts i kassan.

Gameday uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Våra betalalternativ, geonom Klarna Checkout, är Faktura, Delbetalning, Kort, Banköverföring och direktbetalning via mobilt Bank-ID.